5/29/2015

SHIT STORY LITERALLY

Ne ihanat karvapallot ketkä on häntä heiluen ovella odottamassa, aina,  iloisina, elämäsi ilot ja valot ja sydämmet, sydämesi ulkopuolella sinusta nelijalkaisessa muodossa, sinä sydämenä hänestä. ja muut sokeriset lauseet rakkautesi määrästä koiraasi kohtaan.

ja ne hetket, kun olet kontallasi parvekkeella, kumihanskat kädessä kainaloihin saakka, nenässä kosteuspyyhe ja pyykkipoika, edessäsi desinfiointi aineet, liinat ja pussit, siivoat kilon kokoista paska kasaa koska annoit edellisenä päivänä sydänsilmä emojillesi herkkuluun onnistuneesta eläinlääkärikäynnistä, kiroten miksi se kullannuppu ei voinut kakata paria tuntia sitten pihalla, vaikka kakkasikin.

Ne ihanat karvapallot. <3

ja ei, en ollut koiralleni vihainen tästä luontaisesta tapahtumasta, laskin hänet iloisesti sisälle ennen tätä operaatiotani ja varusteisiini pukeutumista, jopa kehaisin häntä vahingossa operaation jälkeen vaiikka tarkoitukseni oli ehkä kehaista itseani, ei oksennusrefleksia, vaikka naurettavan näköinen kuulemma olinkin kaikkine pyykkipoikineni tunnollisesti tätä paskaa jynssätessäni.

mutta loppujenlopuksi, ei ees vituttanu. :)


translation : We, actually I had a wonderful day,!
Pics. pinterest. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti