6/12/2015

VITUTTAAKO ?

Luin taannoin blogikirjoitusta asioista jotka rassasi, ja tajusin että jep niitähän löytyy allekirjoittaneeltakin.


 Otatko kuitin ? 

 Ravintola-alalla työskennellessä kuuntee kaikenlaista,  jengi on monesti nielly vitsikirjoja ihan loputtomasti... Mikään ei kuitenkaan raivostuta niin paljon kun legendaarisen kuiva kuittivitsi
'' en tarvii ei mene verotukseen höhöhö''
TIEDÄN MUTTAKUN SE ON TARJOTTAVA, joskus jopa teki mieli tunkee se kuitti niiden kurkkuun.


 Pepsimaksi

mikä siinä on että se pepsi max pitää vääntää PEPEMAKEKSI, onko se niin vaikea oikeasti lausua?
tai muutamat muut ''lyhenteet'' kuten makrulotsku, sipsu jne.


''KUKKAHATTUTÄTIT''

 Ne ihmiset joiden kaikki sosiaalinenelämä sijoittuu mm. Facebookin kirpparisivustoille tai ylipäätään SoMeen, käyttämään kaikki se ylimääräinen aika kommentoimalla ja kalastelemalla pienenpieniä virheitä ihmisten elämästä, keskustelemaan sivistyssanoilla ja jakamaan niitä omia ainoita oikeita ohjeita, joskus kun veitsi oli liian tylsä, se oli vielä ihan jees luettavaa kun ; söpö myynti-ilmotus kahen euron kengistä, ja joku siellä sormet syyhyten haluaa päästä kertomaan miten tuo sukka tuolla sohvan alla kuvan vasemmassa kulmassa on vaan niin EPÄEETTINEN.

ja tuo kukkahattutäti sanana, ihmisiä pitäs sakottaa tän käytöstä, onko jollain sivistyssanasivulla tälle joku oikea selitys. un-fucking-believable.

 Naapurit

 Nyt kun oon saanu vihdoin lisenssin koiralle, mitenhän vaikeata olisi hommata joku ihan pienenpieni käsiase täällä Espanjassa, kun tiiättekö kun nämä perkeleen naapurit huutaa päivät ja viidakko yöt,  ei vaan yksinkertasesti edes tuplaespresso pelasta sitä tunnetta kun et oo nukkunu puoleentoista kuukauteen.

sillon ihan oikeesti vituttaa kaikki. ja miksi auringon pitaa menna piiloon sillon kun olis ollu pieni hetki aikaa sille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti