8/29/2015

BIRTHDAY BOY


 Meidän päivä oli kaikkea muuta kun synttäreitä, aamu alko ruokaostoksilla täyteen ahdetuissa marketeissa, jatkui vakuutustoimistoon koska rakas naapurimme pakitti auton etuoveen, sama naapuri joka ajaa kuuttakymppiä pihaan, kolme lasta kyydissä, parkkeeraa autonsa poikittain pihamaalle, sama nainen. 

 Oon niin taivaallisen tyytyväinen, onnellinen, kiitollinen ja (kuvittele tähän joku ylistyssana ) että saatiin tämä asunto, ja VAIKKA tässä maassa internetin vaihtumista pitää odottaa puhelinyhtiön mukaan 20 workingdays ja koska kanaria varmaan se toinen 20 working days , kuten viime kerralla, ja että meidän datakatoton (oon todella menettänyt suomenkielentaidon) puhelinliittymän netti on käytetty loppuun,  mua ei haittaa raahautua läppäri ja kaapelit kainalossa alakertaan koneelle, facebookkiin, emailiin etc. Saan olla suht rauhassa, maailman epäergonomisessa asennossa hymyhuulilla hakata tätä näppäimistöä, ilman NIITÄ naapureita, ilman sitä painostavuutta siellä ghetossa. 

 Tottakai tänä viikonloppuna on joku TAURITO FIESTA SIESTA PARTY HULABALOO LETS GET DRUNK AND PUT THE MUSIC THIS LOUD THAT THE MOUNTAINS START TO DANCE-juhlat, ei haittaa, se on sentään musiikkia, huudattakaa niin paljon kun kajareista lähtee, ei tunnu missään, aion nukkua rauhassa, ilman kukkojen huutoa, ilman naapureiden huutoa, ilman stressiä. 

 Kohtuullisesti karkas otsikosta tämä tarina, lyhyesti, eilen syötiin synttäri illallinen mieheni , mieheni veljen ja hänen puolisonsa kanssa loppujenlopuksi joskus 22 jälkeen.  Kaikkien kommelluksien jälkeen selvittiin kuitenkin ruokapöytään, jokainen oli hengissä vaikka sairaalareissukin mahtu päivään, sekä muita haavereita ja mitkä kehut sain illallisesta ! <3

 Vaikka bataatti ei ollutkaan bataattia ja sit meillä olikin vaan punajuurta, kalkkunaa, tomaattisalattia ja tuorettaleipää, viiniä ja kakku. 
Puhallettiin kynttilöitä ja tänä aamuna nukuttiin myöhään, voiko aamualkaa paremmin kun suklaakakulla ? 
Okei, huomaa olossa pienen eron koska normaalisti aamualkaa sillä smoothiella, mutta höllätään ny vähän !

 Joten yhteenvetona mies sai synttäreidensä kunniaksi pestä uunin, ja kiillottaa lattiat, kaatui rapuissa ( Kiitos naapurien vapaana juoksevan pitbull pennun ja Jeron yhdistelmän) ja sai maittavan illallisen kaksi tuntia myöhässä. ( Okeiokei sai hän myös Sonyn puhelimen , sekä Raybanin aurinkolasit ennakkoon. ) 


Happy B-Day Honey <3 Elämä on pyöriny pahvilaatikoiden, siivouksen, maalien ja sisustamisen ympärillä, ja tulee olemaan sitä vielä ensi viikon alun ainakin, joten kamera on aikalailla unohtunut, johonkin. 

Joten rakkaat lukijat, Postausideoita ? Mitä olette halunneet kysyä tai tietää ? Hymyilläänhän.

Ann-Marie


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti