9/16/2015

PLAYA DEL AGUILA
 Mä oon ollu nyt niin kauan ilman kunnon nettiä etten tiedä mistä alottaa, pää lyö ihan tyhjää vaikka vielä eilen oli miljoona ideaa että tarviin sen netin nyt heti ja kun se on, puff. Nada. 

 No alotetaan siitä että asunto alkaa näyttää asunnolta, tai no siis meidän asunnolta, pikkuhiljaa, pari Ikea reissua ja vähän lisää maalia seiniin vielä niin tadaa. Haettiin pari perus lipastoa olkkariin, muovikasveja, ( en ole järin viherpeukalo, ja koska ''loma-asunto'' ) hyllyjä jne. Btw hinnat täällä verrattuna Suomen Ikeaan, esimerkkinä varmaan kaikilta nykypäivän Ikea kodeista löytyvä Malm- lipasto taitaa Suomessa olla 49e (?) täällä samaisesta saa pulittaa 75e. 
Onneks ne oli liian isoja meille ja jouduttiin suorastaan ostamaan edullisemmat vaihtoehdot. 


 Joten paratiisissa siis kaikki hyvin, vihdoin pääsen kirjottamaan ja jatkamaan tätä kivasti alkanutta harrastusta, mitä tuskaa on oikeesti ollu ilman kunnon nettiä, puhelimella päässy lukemaan jotain ja pitämään yhteyttä whatsappilla, sillon kun ne on toiminu, nyt meillä on kotipuhelinkin, nauroin tuossa miehelle että en malta odottaa että joku soittaa ja kysyy missä olet, niin tylsä juttu mutta jaksaa naurattaa. 

nyt siis hyppään muokkaamaan viime päivien kuvia ja valmistelemaan postauksia mm. terveellisimmistä aamiaisista, katotaan mitä kaikkee mulle on puhelimeen tallentunu ! 

Kuvat on muutaman viikon takaa ranta reissulta ! 

Ollaanhan ilosia nyt yhdessä ja toivotaan että netti pysyy ja toimii! 


pusuja ! 

Ann-Marie 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti