10/01/2015

ALL THESE DAYS

 No tyypit, miltä ne pannukakut maistu ! Ite en ole selvinny vieläkään vattu kaupoille, mutta markkinoilla tuli sunnuntaina käytyä, mangoja, tomaatteja, chiliä, inkivääriä ja omenoita on nyt varastot pullollaan ! 

 Flunssa ilmenee enää raivostuttavana yskänä, joten siitä enää pyristeltävä eroon ja kaikki hyvin ! 

 Viime päiviin on mahtunu niin stressiä, huolia ja murheita, kun iloa, naurua ja onnea ! 
Ollaan etsitty asuntoa, ( joo, taas. ) huolettu, korjattu ja katastettu autoa, mietitty vaihtoehtoja, 
olen saanut sormuksen, ( sii ), työvaihtoehtoja, illallisia, kavereita ja ystäviä, ja aurinkoa. 
 Heräsin tänään 6.13 (!!!!!) mies lähti viemään autoa uusinta kierrokselle, päästöt ei läpässy ja katalysaattori meni vaihtoon kuulemma. Ikävä Suomea, ja kavereiden mahtavaa jeesiä, lasku osineen ja muineen about 250e tuosta lystistä, suunnittelin jo vaihtavani sen ite youtuben tai skypen kanssa :-D 

 Oon selaillu Pinterestistä kaikkee hää- aiheista sängynpäätyihin ja syysvaatteisiin. Hitto mulla on ikävä niitä ihanan kirpeitä syysaamuja kun aamuaurinko paistaa ruskan läpi ja hengitys vähän höyryää jo, karvakauluksia ja lämpimiä vaelluskenkiä, Jeron kaulahuivia, haha en kestä, löytäsinköhän viime syksyn kuvan teille tosta puudelista! 
 No en mä siis valita, että aurinkoo on päivällä vielä 37 ja pääsee altaalle, eilen välittäjän terassilla istuessa auringonlaskun aikaan olin umpijäässä toppi päällä, että kyllä se syksy hiipii tännekkin, muistellaan tätä intiaanikesää sitten kun viritellään noita säälittäviä kanaria lämmittimiä päälle tammikuussa. 

 Meillä on paljon huonoja juttuja, asunto joudutaan vaihtamaan, ( onko se nyt sit huono sijainnun takia ) auto ongelmat, (onko nekään huonoja sen kestävyyden takia ) vähän budjetti ongelmia, ja ennenkaikkea aikataulu ongelmia, mutta niiiin paljon mahtavia juttuja tulossa etten malta edes nukkua!
On se stressikin näkyny vähän yöunissa sekä myös parisuhteen arjessa, mutta en kestä silti miten ihanaa ! Mitään julkaisu kelposta ei vielä ole mutta toki blogini seuraa elämääni joten, ajallaan !

 Nyt vielä sen verran että sain sormuksen, päätimme laittaa sen facebookkiin ja saimme reilut sata tykkäystä, miljoona viestiä ja onnitteluja,  olemme luvanneet siis. Vähänhän se ei mennyt kun elokuvissa ja jotain spessua on odotettavissa, kuulemma. Mutta en valita. Söpöä tässä on että pienin veljeni on huolissaan mitä kieltä hänen siskonlapset puhuu, tai mummo että mitenhän ne sukunimet taipuu. hohhoh. ja ite kun en ole ees tajunnu vielä että kenestähän ne puhuu?
No ei muutaku Jermulta pusut ja ens kertaan, nyt joutuu keittää vähä lisää kahvia ja teetä ja... 
Alhaalla alko just soimaa joka aamusen dukkudukku bilemusat jotka on aika raivotusttavia tänä aamuna, ehkä päikkärit, 
mulla on kaks tapaamista tänään ja niiden välissä vielä teknikkona miehen keikalla, 
joo päikkärit. 


Ann-Marie <3 

Miten teidän October starttaa, ? meidän starttaa kaikesta huolimatta mahtavasti, ja tää on niiiin meidän kuukaus tulevaisuuden kannalta ! 

2 kommenttia:

  1. Ihana lukee näitä sun juttuja <3 ja voi miten sulosii kuvii Jerosta <3 <3 terkkuja sinne ja täällä jäädään seuraamaan seuraavia " edesottamuksia" ja kivoja ylläreitä. terkuin Anita Täty

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Anita kun roikut mukana seuraamassa meidän arkea :) <3 Haleja teidän perheelle !

      Poista