10/25/2015

TURISTEJA


 Mulla oli erikoinen aamu tänään. (eilen) (toissapäivänä :D) 
Eilinen jalkapäivä meni perille ja kun liukastelin aulamme rappusia portille Jeron kanssa, portilla odotti hieman juhlineen näköinen tyttöhenkilö.

(pahoittelut ilmaisusta mutta olit.)

Hän kysyi "how I ööh, get there "
Olin hieman hämilläni ja vastasin että
Well I'm coming out so, but what you actually looking for.

Hän yritti kuumeisesti miettiä jotain ja luonnostella jotai englanniksi viikon lomasta kunnes kysyin mistä hän on kotoisin.
No Suomesta, kuten (sori taas) aksentista hieman päättelinkin.
Pääsin helpolla sillä hänen ilmeisesti poikaystävänsä huutikin toiselta portilta että täällä se nainen on.

Iltapäivällä asioille lähtiessämme kipasin alakerran kaupasta vesipullon, jossa tämä ilmeinen poikaystävä tuli vastaan ja kysyn että sinähän olit suomalainen.
Vastasin että olin joo.
No sarkasmia sen kummemmin ymmärtämättä hän jatkoi että mistä saisi skootterin vuokrattua,ja infota kun en osannut antaa hän jatkoi "entäs canjaa".
Ja sen enempää itseäni tyhmäksi nimittämättä kattelin sinne bissehyllyille vähän hölmönä kunnes hän käsimerkein osoitti että polteltavaa.
Well, en valitettavasti tiedä.
Ja se kundi.
Njääh, tottakai sä tiedät. ja läppäs ilmaa.

Öö venaas mä kysyn tolta mieheltä sitä skootteria ja rynnin pihalle hämmennyksissäni höyryämään miehelleni että näytänkö mä jumalauta joltai pössytelijältä häh!

Seuraavia suomalaisturisteja en uskaltanu ees kattoa , mumisin itekseni leipähyllyllä vaan siansaksaa.

Ps. Älä pliis vuokraa sitä skootteria. Ainakaan tänään.
Siellä sataakin ja kaikkee.Muuten valtakunnassa kaikki ihan hyvin.

Tää päivä on menny päikkäreidessä, oltiin eilen ulkona aika myöhään ja nautinkin myöskin pari alkoholi juomaa, ja sitten kotimatkalla miehen kanssa spekuloiden ja sipsipussi heiluen kuinka tää ei oo meidän juttu ollenkaan. haha.
Nyt mä keskitän huomioni tuohon perheen pienimpään, toinen on tänään 3 w, mikä ihana aamu meillä oli lahjojen aukasussa, !  Juostiin täysillä sänkyyn, valkattiin yks paketti, ravattiin täysiä takasi olkkariin repimään se auki ja tämä kaikki sen seittemän kaheksan kertaa, montako niitä paketteja nyt oli. hihi, rakkaus.

Huomenna on iso kiva päivä, ystäväni saapuu vihdoin saarelle, mutta joudun lähettämään myös tuon siipan sinne levynjulkaisu reissulle. pöh.
No kiire viikko meille on jokatapauksessa tulossa kaikkine härdelleineen ja avajaisineen !


Nyt se perhe.Pusuja ja vihdoin vähän aurinkoakin, sillee kunnolla !

<3 Ann-Marie

pstt. muutamia huoli viestejä oli tullu ja siis noi kaiken maailman maansortumat nii ei täällä etelässä, viime viikko oli sateinen muttei meillä päin ole edes kunnolla vielä tullu sitä vettä, Las Palmasiin ne tapahtumat taitaa sijoittua ja sieltä mekin ollaan saatu perheeltä kaaos kuvia. mutta valtakunnassamme kaikki hyvin ja aurinkoa.
(sitä paitsi asutaan nii korkeella että..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti