10/13/2015

WEDDINGSIIK. SE kirkko on nyt varattu. joten iik. huh. no jee ! Kuopion Tuomiokirkko, juuri se missä pikkupoikana jo päätin että menen naimisiin, jos menen. ja nyt kun tää on kallistunu enemmän tähän kun menen niin tämä oli täydellinen homma ! <3

Vähän jännittää, kaasojen whatsapp ryhmä on ollu aika kovilla tänä aamuna :D

No ei kai tästä nyt paljon puutu, eilen puhuttiin häämenusta, mies ehotti makkaroita ja perunamuussia tai vaihtoehtoisesti sushia, musta miniatyyri hampparit ois jees karkki buffan kanssa, että vähän joutuu vielä hioa ennen pitopalvelulle soittoa, minnehän pitopalvelulle sitä soittas, jolla ois vähän huumorintajuakin, ei saateta olla helpoimmat asiakkaat, Italialais-Suomalaisittain sushia ja suklaakakkua kiitos.

Näin muuten unta että mulla oli törkeen mieletön sikspäkki, ja nyt kun vedän super-smoothietani aamiaiseks haaveilen nutellasta. kuva pinterest.

Koska oishan nää sika söpöjä, hä?Translation: THE church is booked now. jaik. i'm excited ! THE church where I was dreaming about get married already when I was a small kid.
Girls had a hard morning with my stories in our ''weddings''- whasapp group.. :D i'm too excited and nervous at same time!

Well what we miss,a menu, actually we was planning this yesterday, Italian-Finnish styled sushi and chocolate cake. I hope hope hope that our catering servise have a good sense of humor.


Osaako kukaan suositella pitopalveluja Kuopio alueelta ?

<3 Ann-Marie

Nakkaan nää häähöpinät tonne WEDDINGS tunnisteen alle. 

2 kommenttia:

 1. Awesome blog! Is your theme custom made or did you
  download it from somewhere? A theme like yours with
  a few simple tweeks would really make my blog stand out.

  Please let me know where you got your design. Kudos

  Feel free to visit my web site Rise Of Darkness Cheats

  VastaaPoista
 2. Thanks a lot ! Blog theme is 'simply' from bloggers ready bottoms, but pic below is downloaded in pinterest :)

  VastaaPoista