4/07/2016

Raskausviikko 18 part 2


Maaliskuu 2016.  Raskausviikko alko vasyneesti huonojen younien myota ja kavinkin aamusta itkemassa mieheni kainalossa etta mulla ei oo kavereita koska ostin kahellakympilla pasteijoita ja kukaan ei tullu syomaan niita. no summarum, loysinkin eri nurtsilta pari kaveria ja kaikki hyvin.
pst. illalla vihasin koiraani joka ei osannu teha mita olisin halunnu, joten muistutuksena itsellesi.
Nuku ja lepaa. muuten kukaan ei kesta sinua, saatikka et kesta itseasi.

Talla viikolla oon hihkunu jo miehelle tauotta etta bebella on partyt ! Eihan siis mikaan kantapaa viela nay mutta kylla siella tohina alkaa kuulua nakya. Helpottaa hieman keskiyon synkkia ajatuksia, mutta silti en malta odottaa etta paasen varaamaan suomi neuvolaa, saan ne paperiniput esitteita, hopottely hetken jonkun kanssa joka on tata varten, saan varata rv ajan ja tilata aitiyspakkauksen ja ja ja jo vaiin vahan karkas.

Kalenteri on levallaan jossa lukee First things in Finland. Donitsi ja mangoviili !

Tässä kun kasailen näitä postauksia taas myöhässä kasaan niin en tajua miten voi olla näin hankala tajuta että kun se viikko 19 esim alkaa ,ni se etenee eteenpäin, ei taakse. joten nämä yllä olevat tapahtumat ovat viikolta 18 ja viikko 19 alko torstaina kun lahdettiin Espanjasta matkustamaan Suomea kohti.
Joten nyt kun saan tän taas jollain tapaa kasaan ja narut käsiin ja aikataulut inhimilliseksi niin kirjotan teille viikon 19 ja kakskyt aika nopeeseen tässä viikonlopun aikaan.


kiitos, pusuja ja anteeks :**

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti