4/11/2016

Raskausviikko 19
Huhtikuu 2016. Tää viikko on totaali tyhjä kalenterimerkinnöiltään, ja muutenkin aivan pimennossa, sillä viikko alkoi tosiaan matkustamisella jonka jälkeen rehkittiinkin yötäpäivää asunnon kimpussa.

Gran Canarialta lento lähti iltapäivällä ja olo oli epätodellinen edelleen, ''kohta ollaan kotona'' ! Fiilikset oli väsyneet mutta innostuneet, pientä ongelmaa oli laukkujen kanssa yllättäen, kun oli muutama ylimääräinen kilo edelleen. Saimme jätettyä ne ystävälle odottamaan postitusta ja matka alkoi.
Meillä oli yhdeksän tunnin pysähdys Madridissa jossa aika toki mateli, väsy kasvoi, pohkeita pakotti lennon jäljiltä ja lepäämispaikat oli vähissä koiran kanssa matkustaessa, makoilimmekin lattialla check inin edessä ja taisin torkahtaakkin hetkeksi. Edessä oli vielä pidempi 4h lento ja automatka Helsingistä -Kuopioon.

Reissu meni kun menikin hyvin, ilman suurempia vaivoja tai muita ongelmia ja aika on jo kullannut muistot vaikka uhosin taas etten matkusta enää kuin suorilla lennoilla, sen verran inhottaa lentäminen ja odotus.

Alku viikko Suomessa oli Ihana ! Pääsimme omaan kotiin, saimme Suomi ruokaa, näimme perheen, näin tytöt, Victorian<3, ja minulla oli ensimmäinen suomi neuvola, joka oli papereiden täyttöä ja ajanvarausta mutta askel kerrallaan. Olipa kiva höpistä suomeksi vauva juttuja jonkun kanssa jolle oli ihan varattu aika. hih!
Bebe on pitänyt liikettä ihan päivittäin sitten viikon 17-18 ja saankin aina mm. ruokailun jäljiltä höpistä vauvamme kanssa joka myllyttää sisuskaluja. On se hassu fiilis ei voi muuta todeta, vieläkään.

Ihanaa kevättä

Hymyillen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti