5/22/2016

Viikon parhaat x 9

Ravintola :  Morton ! Morton avas konttiravintolansa Kuopioon H-talon eteen koko kesäks ja voi nam että ne burgerit ja bataatti ranut on vaan hyviä!!

Applikaatio : Odotukseni, noloa myöntää mutta oon joutunu tarkistaa tällä viikolla kahesti menevän viikon tästä apista, plussaa myös hauskoista infoista jotka vaihtuu päivittäin!

Peli: Illan finaali, en kestä !! Ei sanoja !

Puheenaihe: Lomasuunnittelu, mä niin relaan ja nautin reissusta, tän voimalla jaksaa hyvin painaa vielä törkeen kiireisen ens viikon!

Ostos: Paras olis ehkä ylläri sushi annos miehelle, mutta totaalisen läppä on H&M perus mekko joka piti käydä vaihtaa ässästä ämmään että mahtuu maha paremmin, joka olikin vahingossa L, joka sit käytiin vaihtaa M, jossa kotona huomasin vielä kiinni roikkuvan hälyttimen (!!!!!) miten tää on mahollista ?!!, huomenna H&M:lle, vielä kerran, läpällä heitin sille kundille vika vaihtokerralla että polta ne kuitit ni ei tartte vaihella enää, no onneks ei polttanu :D

Idea: Totaalisen paras idea enon vaimolta lainata meille heidän kakkos autoa, aivan törkeen pähee pieni pösö, peräkontti täynnä suppareita ja karvanopat, paluu ihan suoraan kymmenenvuotta taaksepäin!

Tapahtuma:  Kuopion torilla kesäkauden avajaiset ja Street food tapahtuma, oltiin tylsiä ja otettiin turvallisesti muikkuja, sateenvarjoinemme vesisateessa, uusissa keltasissa Hai kumppareissa !

Uutuus: Uus kalenteri jota aloin tekemään, tosin käytössä vielä vanha, kauankohan menee uuden hiomisessa käyttöön !

Tunne: Ylenpalttinen iloisuus ja hyvänolontunne, yleisesti vaan onnellisuus. ja ehkä noi pienet potkutkin.


Ihanaa ja lämmintä sunnuntain jatkoa !
Tsempataanhan Suomi voittoon ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti