5/13/2016

Whats going on here ?


Morjens ! Ja hohhoi mikä blogitauko onkaan ollut.. Suomeen muutto on tuonut päivittäisiä kiireitä, ja todella tarkoitan kiirettä. Muutamat frenditkin naljaillu että johan on kiireinen raskaana-lomalla oleva nainen. Noh, onhan mulla kalenteri aika täynnä, mutta kaikki tekeminen on ihanaa ja nautin niistä, joten milläänlailla se ei ole puuduttavaa tai rasita minua liikaa... 

Vauva jutuissa on edetty myös, on hommattu vaunut, saatu ja annettu isyys- sekä äitiyspakkaukset, hankittu muita pieniä juttuja, kestoja, vaatteita ja muuta. 

Käyty neuvolalääkärillä sekä rakenneultrassa, ja poika lupaushan sieltä tuli sitten ! Eka reaktio oli miehelle kyynel silmin että muru meidän prinsessalla on pallit, mutta nyt sieltä jo ''Kikoa'' odotellaan innokkaasti ! 

Vaivoja ei juuri ole tullut, hemoglobiinin laskun ja närästyksen lisäksi. Välillä pitkinä päivinä väsyy selkä ja jalat herkemmin mutta ihan odotettavissa olleita vaivoja. Helpolla päästy tänne asti, 25+1 tällä hetkellä ! 

Harmittaa vietävästi kun ei ole ollut aikaa eikä sitten jaksamistakaan tulla viikottain päivittelemään noita raskausviikkojen tunnelmia, ne olisi tulevaisuudessa ihania luettavia ollut itsellekkin.. 

Koitan taas skarpata, katsotaan kuin käy ! Nyt missikisojen finaalia ja leffaa, huomenna Suomenpeliä, ripsien tekoa sekä miehen keikkaa illalla!
Sunnuntaina meillä on autotalli kirppistä keskustassa ja Suomi- Slovakiaa illalla joten ihanaa härdelliä pitää!

Palaamisiin ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti